EL-TEKNIK grafik
Stilling

Elektriker søges til kvalitetsbevidst installationsfirma

Hos LH-Elteknik har vi mange gode kunder, der kommer med stadigt flere opgaver. Vi søger derfor dygtige, kvalitetsbevidste og servicemindede elektrikere til serviceopgaver i Kalundborg og Nordvestsjælland.

Om jobbet

Vores mange dygtige medarbejdere betyder, at vi kan udføre alle former for el-arbejde, hvad end der er tale om service af eksisterende el-installationer eller etablering af nye. Vi kører derfor ud til alle typer opgaver, hvor vores største aktiv er vores motiverede og kvalitetsbevidste medarbejdere, der sikrer, at vi altid kommer til tiden og er færdige til tiden. Dette sætter vi en ære i at overholde, uanset om der er tale om store entrepriser eller montering af nye stikkontakter i private hjem.

Vi tilbyder

Hvis du søger jobbet som elektriker hos os, tilbyder vi en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, gode kollegaer og løn efter kvalifikationer. Samtidig lover vi en alsidig arbejdsdag med en bred vifte af forskellige serviceopgaver.

Din profil

Vi søger medarbejdere, der har god erfaring med faget og kan være med til at løse de mange alsidige service- opgaver med fokus på kvalitet og god kundeservice. Vi forventer derfor, at:
Pink flueben

Du er uddannet elektriker med god brancheerfaring

Pink flueben

Du er dygtig og motiveret

Pink flueben

Du kan arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst

Pink flueben

Du er fleksibel og serviceminded

Pink flueben

Du taler og skriver korrekt dansk

Er det dig, vi mangler? Eller kender du præcis den, vi leder efter?
Så kontakt Lars Hansen på tlf.: 24 47 13 99 eller skriv til lh@lhtek.dk
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross