52 40 20 50 (Døgnvagt) info@lhtek.dk

DIN ELEKTRIKER PÅ SJÆLLAND


Hos LH-ELTEKNIK kan vi løse alle former for el-opgaver, hvad end der er tale om mindre vedligeholdelsesprojekter eller fulde el-installationer på store nybyggerier. Vi er et større elektrikerfirma med mere end 30 dygtige og professionelle medarbejdere fordelt på vores lokation i Asnæs i Nordvestsjælland og vores lokation i Rødovre i København.

Ring til os: 52 40 20 50

ALT I ELEKTRIKERARBEJDE

Vi kan håndtere alle typer af elektrikerarbejde, fordi vores medarbejderstab består af uddannede elektriker samt egne entreprenører, der kan bistå med planlægning og rådgivning i forbindelse med større projekter. Derfor kan vi altid finde den bedste løsning, der tager højde for de nødvendige faktorer.

Typiske former for erhvervskunder

EJENDOMSSELSKABER

Vi kan håndtere vedligeholdelse og renovering af el-installationer.

INDUSTRI

Vi kan vedligeholde og renovere el-installationer i industri.

ENTREPRISER

Vi kan rådgive og installere el i forbindelse med entrepriser i alle størrelser.

Komplet samarbejdspartner

Vi kan tilbyde fordelagtige og professionelle serviceaftaler for både erhvervskunder og boligforeninger, hvor vi servicerer jeres el-installationer, så de altid er i orden og fungerer. Vi kan ligeledes tilbyde el-eftersyn, hvor vi kan foretage en visuel gennemgang af installationerne, foretage stikprøver på installationerne, foretage kontrol af HFI/HPFI-relæet og kontrollere jordelektroden, så I undgår ubehagelige overraskelser.

Med vores dygtige elektrikere og egne entreprenører kan vi bistå med kyndig rådgivning og professionel udført el-arbejde i forbindelse med større renoverings- og moderniseringsprojekter af boligblokke, erhvervslokaler eller industribygninger samt store nybyggerier.

Når man driver en stor virksomhed som en større industriproduktion, kan et strømnedbrud være rigtig dyrt, hvorfor en stabil løsning er afgørende. Derfor er vi hos LH-ELTEKNIK bemandet i alle døgnets 24 timer, så I altid kan ringe til vores døgnvagt og tilkalde hjælp, hvis der skulle opstå problemer med jeres el.

Vi sætter en stor ære i at kunne levere en komplet løsning, derfor har vi senest investeret i udstyr til diamantboring, så vi kan bore ekstra præcist uden risiko for at skade fundament eller andre dele af bygningen.

Med LH-ELTEKNIK får du en komplet samarbejdspartner på jeres el, der kan tilbyde stor fleksibilitet og komplette løsninger grundet vores dygtige og alsidige medarbejdere. Vi er en professionel samarbejdspartner, der holder dig og din virksomhed godt kørende.

DIAMANTBORING

Med vores eget diamantbor kan vi foretage præcise og effektive boringer.

SKADESERVICE

Vi udfører hurtig skadeservice efter blandt andet vand- og brandskader.

TRYKPRØVNING

Med vores udstyr kan vi udføre præcise Blower Door Tests og trykprøve bygninger.

GRAVE- OG ANLÆGSARBEJDE

Med vores egne maskiner kan vi klare alt anlægsarbejde.

EJENDOMSSELSKABER

El-arbejde
El-eftersyn
Serviceopgaver
Serviceaftale
Døgnvagt

Industri

El-arbejde
El-eftersyn
Serviceopgaver
Serviceaftale
Døgnvagt

Entrepriser

El-installationer
Rådgivning
Ring altid på: 52 40 20 50

Eller mail til: info@lhtek.dk

Indhent tilbud