height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=350524129082932&ev=PageView&noscript=1"
52 40 20 50 (Døgnvagt) info@lhtek.dk

DIN ELEKTRIKER PÅ SJÆLLAND


Hos LH-ELTEKNIK er vores vigtigste ressource vores dygtige medarbejdere, der hver dag arbejder benhårdt for at levere den bedste kvalitet og holde vores kunder glade. Det er nemt at sige, men for os er det mere end blot ord og tomme løfter. For os er kvalitet et klart defineret mål, som vi opnår af to grunde:
1. Vi har kun uddannede elektrikere ansat, der har 100% styr på deres fagområder, så vi kan garantere den bedste og mest effektive løsning.
2. Vores medarbejdere tager ansvar for opgaven, hvilket vil sige, at tager hånd om opgaven fra start og helt til slut, så vi først tager afsted, når arbejdet er helt færdigt.
Ring til os: 52 40 20 50

Et Kvalitetsbevidst elektrikerfirma

Vores fokus er altid på dig som kunde, og vi vil strække os rigtig langt for, at du er fuldstændig tilfreds med resultatet. Det sikrer vi ved, at vi tager ansvar for opgaven og hjælper dig til at finde den bedste løsning for dig. Vi holder dig i hånden fra start til slut og er tilgængelige igennem hele processen, så du altid kan få besvaret dine spørgsmål. Vi lukker ikke en opgave ned, før den er fulgt helt til dørs, derfor får du også altid en komplet løsning hos os.

Vi kan levere en komplet løsning, fordi vi ikke er bange for at tage ansvar. Derfor har vi også ansat vores egne entreprenører, så vi kan finde den komplette og mest optimale løsning hos dig, uden vi skal vente på respons fra et andet eksternt firma. I forlængelse heraf sørger vi også selv for at hyre ekstra hjælp ind fra eksempelvis tømrer eller murer, hvis det er nødvendigt. Når du bestiller os til en opgave, bestiller du derfor en komplet løsning, hvor du slipper for at skulle agere projektleder, men overlader ansvaret til os.

Hos LH-ELTEKNIK lever vi af tilfredse kunder.

VI GARANTERER HØJ KVALITET

Vi garanterer den bedste kvalitet, så du får en sikker løsning, der holder i mange år frem.

VI FØLGER OPGAVEN TIL DØRS

Vi følger opgaven til dørs, lige fra vi starter samarbejdet, til det aller sidste er på plads.

VI GARANTERER TILFREDSHED

Vi sætter en ære i glade kunder, så vi stopper ikke før du er 100% tilfreds med det udførte arbejde.

Ring altid på: 52 40 20 50

Eller mail til: info@lhtek.dk