EL-TEKNIK grafik
Diamond boring

Diamantboring på Sjælland

LH-Elteknik tilbyder professionel diamantboring på Sjælland. Her er service, kvalitet og præcision i højsædet. Vi foretager alle former for diamantboringer, både vertikale og horisontale boringer, vi kan desuden også foretage smigboringer i alle vinkler blandt andet under lofte, gulve mm. 
Ved at benytte LH-Elteknik til at foretage diamantboringer, er du sikret en professionel og præcis boring, hvor din tryghed er i højsædet. Vi kan garantere et professionelt resultat, så du kan derfor trygt overlade opgaven til os. Arbejdet udføres af kompetente håndværkere med professionelt værktøj, der lever op til alle krav, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for en præcis boring.

Hvad er diamantboring?

Diamantboring er en præcisionsboring

Boringerne bruges blandt andet når der skal bores huller til ledninger, rør- og kabelføringer. Et diamantbor er særdeles holdbart og præcist, og vores diamantbor kan skære igennem alle materialer. Diamantbor indeholder ikke rigtige diamanter, men er fremstillet så de har styrke som en ægte diamant, det er derfor muligt at bore igennem materialer som beton, murværk, jernbeton og granit.

Vi tilbyder millimeter præcise diamantboringer

Vores hovedfokus er at skabe flotte resultater, samtidig med at vi er bevidste om aspektet i konkurrencedygtige priser. Det kan dog være svært for os at sætte en fast pris på ydelsen, da dette afhænger af hvor mange og hvilke boringer du skal have foretaget. To opgaver er aldrig ens, så vi bestræber os derfor på at lave et skræddersyet tilbud til dig, baseret på dine ønsker. 


Arbejde med diamantboringer kræver millimeter præcision. Hvis ikke der bores præcist, er der risiko for at ramme ledninger, vandrør eller andet som ligger skjult. Dette er LH-Elteknik fuldt ud bevidste om, og vi borer ikke før vi er helt sikre på en problemfri og millimeter præcis boring. Du kan derfor trygt lade os foretage dine diamantboringer.

Vi har lang erfaring med diamantboringer og er derfor dit sikre valg. Vi har altid fingeren på pulsen og holder os opdateret på udviklingen i branchen, herunder brug af nye effektive teknikker og processer. Vi benytter os af højkvalitets udstyr, hvilket giver os de bedste forudsætninger for en præcis boring.

Få et uforpligtende tilbud på diamantboring i dag

Er du interesseret i at høre mere om diamantboring? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt LH-Elteknik. Vi besvarer dine spørgsmål vedr. priser, arbejdsopgaver og hvad der ellers måtte bekymre dig i forhold til opgaven. Herefter foretager vi en individuel vurdering af omfanget af arbejdsopgaven og giver dig et personligt tilbud.
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross