Din lokale elektriker i Holbæk

Mangler du en autoriseret elinstallatør eller en autoriseret elektriker i Holbæk? LH-Elteknik er din fortrukne leverandør af kompetente elektrikere. Vi laver alt fra mindre opgaver som el eftersyn til større komplekse opgaver som f.eks. opsætning af solceller, varmepumper, anlægsopgaver mm. Hos LH-Elteknik er du altid garanteret:

Garanti for høj kvalitet

Vi følger opgaven til dørs

Garanti for tilfredshed

Elektriker i Holbæk med kunden i centrum

Hos LH-Elteknik sætter vi stor pris på at udføre opgaver for vores kunder i lokalområdet. Vores centrale placering i Odsherred, sikrer en nem og hurtig udrykning til dig, der bor i Holbæk området. Vi er aldrig langt væk, hvilket øger fleksibiliteten for dig som kunde.
Vi mener ikke, at to kunder er ens, du får derfor altid en individuel behandling med fokus på tryghed og høj faglighed. Alle vores elektrikere og elinstallatører er uddannede og autoriserede, og dette giver dig de bedste forudsætninger for et professionelt resultat.

Vi foretager alle former for el-opgaver, du kan derfor trygt ringe til os og få et uforpligtende tilbud, på stort som småt.
Kontakt os

Vi er din erfarne elinstallatør i Holbæk

Vi har mange års erfaring i branchen og kan udføre alle slags el-opgaver. Uanset om du skal have foretaget en udskiftning af stikkontakt, flyttet din eltavle eller mangler strøm og har brug for en elektriker døgnvagt, så står vores autoriserede elektrikere og elinstallatører klar til at hjælpe dig med at udføre opgaven.

Som sagt udfører LH-Elteknik alle typer el-opgaver og vi har lang erfaring med blandt andet:
Disse punkter er kun et lille udpluk af alle de opgaver vi kan løse for dig. Står du med en svær opgave eller oplever du udfordringer, som er svære at få løst? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi tager gerne en uforpligtende snak og giver et tilbud på opgaven.

Elarbejde i øjenhøjde

Ved at vælge LH-Elteknik som din lokale elektriker i Holbæk, får du et troværdigt elektrikerfirma, som møder dig i øjenhøjde. Vores relation bygges på transparens og kommunikation. Du vil desuden opleve en høj grad af professionalisme og passion i vores arbejde, som altid udføres af uddannede elektrikere og elinstallatører. Ikke to kunder er ens, og det skal deres løsninger heller ikke være.
Her kan du finde os

Elektriker i Odsherred og Holbæk området

Vores autoriserede elektrikere dækker hele Odsherred, Holbæk og omegn og er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
Afdelinger
Odsherred
Håndværkervangen 2
4550 Asnæs
København
Naverland 22
2600 Glostrup

Asnæs

Egebjerg

Ellinge Lyng

Fårevejle

Gislinge

Grevinge

Hagested

Herrestrup

Holbæk

Højby

Hørve

Jyderup

Klint

Knabstrup

Kundby

Mørkøv

Nørre Asmindrup

Nykøbing Sjælland

Nyrup

Rørvig

Stetstrup

Store Merløse

Svinninge

Tølløse

Tuse Næs

Ugerløse

Undløse

Vig

Vipperød