EL-TEKNIK grafik

Din lokale elektriker i Holbæk

Mangler du en autoriseret elinstallatør eller en autoriseret elektriker i Holbæk? LH-Elteknik er din fortrukne leverandør af kompetente elektrikere. Vi laver alt fra mindre opgaver som el eftersyn til større komplekse opgaver som f.eks. opsætning af solceller, varmepumper, anlægsopgaver mm. Hos LH-Elteknik er du altid garanteret:
Pink flueben

Garanti for høj kvalitet

Pink flueben

Vi følger opgaven til dørs

Pink flueben

Garanti for tilfredshed

Elektriker i Holbæk med kunden i centrum

Hos LH-Elteknik sætter vi stor pris på at udføre opgaver for vores kunder i lokalområdet. Vores centrale placering i Odsherred, sikrer en nem og hurtig udrykning til dig, der bor i Holbæk området. Vi er aldrig langt væk, hvilket øger fleksibiliteten for dig som kunde.
Vi mener ikke, at to kunder er ens, du får derfor altid en individuel behandling med fokus på tryghed og høj faglighed. Alle vores elektrikere og elinstallatører er uddannede og autoriserede, og dette giver dig de bedste forudsætninger for et professionelt resultat.

Vi foretager alle former for el-opgaver, du kan derfor trygt ringe til os og få et uforpligtende tilbud, på stort som småt.
Kontakt os

Vi er din erfarne elinstallatør i Holbæk

Vi har mange års erfaring i branchen og kan udføre alle slags el-opgaver. Uanset om du skal have foretaget en udskiftning af stikkontakt, flyttet din eltavle eller mangler strøm og har brug for en elektriker døgnvagt, så står vores autoriserede elektrikere og elinstallatører klar til at hjælpe dig med at udføre opgaven.

Som sagt udfører LH-Elteknik alle typer el-opgaver og vi har lang erfaring med blandt andet:
Disse punkter er kun et lille udpluk af alle de opgaver vi kan løse for dig. Står du med en svær opgave eller oplever du udfordringer, som er svære at få løst? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi tager gerne en uforpligtende snak og giver et tilbud på opgaven.

Elarbejde i øjenhøjde

Ved at vælge LH-Elteknik som din lokale elektriker i Holbæk, får du et troværdigt elektrikerfirma, som møder dig i øjenhøjde. Vores relation bygges på transparens og kommunikation. Du vil desuden opleve en høj grad af professionalisme og passion i vores arbejde, som altid udføres af uddannede elektrikere og elinstallatører. Ikke to kunder er ens, og det skal deres løsninger heller ikke være.
Her kan du finde os

Elektriker i Holbæk og omegn

Vores team af elektrikere dækker hele Holbæk og omegn – og vi står klar til at hjælpe dig i mål med din næste elopgave.
Pink flueben

Eskebjerg

Pink flueben

Gislinge

Pink flueben

Hagested

Pink flueben

Holbæk

Pink flueben

Hørby

Pink flueben

Jyderup

Pink flueben

Kirke Eskilstrup

Pink flueben

Kisserup

Pink flueben

Knabstrup

Pink flueben

Kundby

Pink flueben

Mørkøv

Pink flueben

Ny Hagested

Pink flueben

Regstrup

Pink flueben

Sandby

Pink flueben

Stigs Bjergby

Pink flueben

Store Merløse

Pink flueben

Svinninge

Pink flueben

Tuse

Pink flueben

Tølløse

Pink flueben

Ugerløse

Pink flueben

Undløse

Pink flueben

Vipperød