Din lokale elektriker i Odsherred

LH-Elteknik er din foretrukne elektriker og autoriserede el-installatør i Odsherred. Vi tager vores værdier afsæt i følgende 3 grene:

Garanti for høj kvalitet

Vi følger opgaven til dørs

Garanti for tilfredshed

Vi er tæt på dig som kunde i Odsherred

Vores bopæl er i Odsherred, men vi varetager opgaver på hele Sjælland! Uanset om du ønsker en elektriker- og/eller elinstallatør i Odsherred eller Holbæk omegnen, så varetager vi opgaven uanset kompleksitet.

Hver en kunde er unik, derfor er det også vores fornemmeste opgave at møde dig som kunde i øjenhøjde og kunne levere dygtigt håndværk uanset erhverv. Du kan altid regne med, at vores faglighed er høj, samt at vores dygtige montører og elektrikere er ajour med den nyeste lovgivning og teknologier inden for intelligent boliginstallation.

Så uanset hvilken el-opgave du står med, så tøv ikke med at ringe til os og få et uforpligtende tilbud på opgaven.
Kontakt os

Vælg en erfaren elektriker i Odsherred

Hos LH-Elteknik har vi mange års erhvervserfaring og har erfaringer inden for stort set alle slags el-opgaver. Hvad end om du ønsker hjælp til din eltavle, få opsat en ladestander til din elbil eller opsætning af solceller på taget – ja faktisk uanset din opgave, så står vi klar til at hjælpe dig.

Som sagt har vi udført mange forskellige arbejdsopgaver. Vi har bl.a. specialiseret os inden for:

Elinstallation

Energioptimering af din bolig

El-tjek af en autoriseret elektriker

Overstående punkter er naturligvis en del af de opgaver, som vi kan løse for dig hos LH-Elteknik. Så står du med en udfordring, som du ikke ved hvordan du får løst? Vi vil altid gerne tage en snak med dig og give dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Elarbejde i øjenhøjde

Ved at vælge LH-Elteknik som din lokale elektriker i Odsherred, får du det bedste fra to verdener. Du får fordelen af at blive mødt i øjenhøjde, da samarbejdet bygges på troværdighed, tillid samt kommunikation. Ligeledes vil du opleve, at arbejdet udføres professionelt af kompetente elektrikere, der kun arbejder med materialer af den bedste kvalitet.

For os er hver enkel kunde unik og ligeledes skal deres løsninger være.
Her kan du finde os

Elektriker i Odsherred og Holbæk området

Vores autoriserede elektrikere dækker hele Odsherred, Holbæk og omegn og er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
Afdelinger
Odsherred
Håndværkervangen 2
4550 Asnæs
København
Naverland 22
2600 Glostrup

Asnæs

Egebjerg

Ellinge Lyng

Fårevejle

Gislinge

Grevinge

Hagested

Herrestrup

Holbæk

Højby

Hørve

Jyderup

Klint

Knabstrup

Kundby

Mørkøv

Nørre Asmindrup

Nykøbing Sjælland

Nyrup

Rørvig

Stetstrup

Store Merløse

Svinninge

Tølløse

Tuse Næs

Ugerløse

Undløse

Vig

Vipperød