Ladestander til el- eller hybridbil

Har du en el- eller hybridbil, eller går du med overvejelserne om at købe en? Så har du brug for en el-ladeboks. Hos LH-Elteknik sørger vi for, at du er klar til at lade din bil, vi installerer alt fra ladebokse til hjemmet, til store tilslutningsbare ladestationer hos offentlige- og private virksomheder. Vores lade løsninger bliver installeret i overensstemmelse med gældende lovkrav, og du kan derfor være sikker på at få en driftssikker løsning, hvor du nemt og sikkert kan oplade din el- eller hybridbil. Skal du have en ladestander eller en ladeboks? Så kontakt os og hør om dine muligheder.

Dine muligheder for opladning af el- eller hybridbil i hjemmet

Opladning af elbil i stikkontakt

Hvis du vælger at lade din el- eller hybridbil gennem en stikkontakt, er det vigtigt, at du får installeret en såkaldt industrikontakt (CE). Dette skyldes, at almindelige stikkontakter ikke er beregnet til gentagne høje belastninger over 6 ampere. Ønsker du at oplade din bil med højere spænding skal du derfor have installeret en industrikontakt (CE). Stikket skal trækkes direkte fra din eltavle og have sin egen sikringsgruppe med fejlstrømsafbryder, da det ellers kan medføre alvorlige skader på din elbil og dine elinstallationer. Det er vigtigt, at installationerne bliver godkendt af en autoriseret elinstallatør. Hvis du har spørgsmål til denne installation, så kontakt os.

Opsætning af ladeboks

Den hurtigste og sikreste måde at oplade din elbil på, er ved montering af en ladeboks. Mange ladebokse er i dag blevet intelligente og oplader din bil når strømmen er billigst. Dette har en positiv effekt på din elregning og giver dig mulighed for mere fleksibilitet når du skal oplade din bil.

Ydermere slider en ladeboks mindre på din elbils batteri samtidig med, at du kan lade din bil med højere spænding og dermed lades din bil hurtigere op. En ladeboks er derfor den mest pålidelige og sikre måde at oplade din el- eller hybridbil.
Kontakt os i dag

Få et tilbud på installering af ladeboks eller ladestander

Vi står klar med professionel levering og installering af ladestander eller ladeboks til el- og hybridbiler. Er du interesseret i en ladeboks eller ladestander, eller har andre spørgsmål, så vi tager gerne en samtale med dig om dine muligheder, ud fra dine ønsker og behov. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud til dig.
Her kan du finde os

Elektriker i Odsherred og Holbæk området

Vores autoriserede elektrikere dækker hele Odsherred, Holbæk og omegn og er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
Afdelinger
Odsherred
Håndværkervangen 2
4550 Asnæs
København
Naverland 22
2600 Glostrup

Asnæs

Egebjerg

Ellinge Lyng

Fårevejle

Gislinge

Grevinge

Hagested

Herrestrup

Holbæk

Højby

Hørve

Jyderup

Klint

Knabstrup

Kundby

Mørkøv

Nørre Asmindrup

Nykøbing Sjælland

Nyrup

Rørvig

Stetstrup

Store Merløse

Svinninge

Tølløse

Tuse Næs

Ugerløse

Undløse

Vig

Vipperød