EL-TEKNIK grafik

Har du overvejet at investere i solceller?

Har din elregning også været stigende på det seneste? Måske skal du overveje, om solenergi kunne være en løsning for dig. Ved investering i et solcelleanlæg, vil du opleve besparelser på elregningen samtidig med, at løsningen er miljøvenlig. Vidste du f.eks., at du med et solcelleanlæg har mulighed for at tjene penge på den strøm du producerer og ikke selv bruger? Med et 6 kW. solcelleanlæg, har du mulighed for at sælge overskydende strøm til det offentlige elnet – du sparer derfor ikke kun penge på elregningen, men har mulighed for at tjene op til 7.000 kr. skattefrit om året, på overskydende grøn strøm. Dette er få af de mange gode grunde til at investere i et solcelleanlæg.

Investering i solcelleanlæg

Din lokale specialist i opsætning af solcelleanlæg

Hos LH-Elteknik er vi specialiseret i pakkeløsninger og er med dig gennem hele processen, fra start til slut. Vores dygtige montører og elektrikere er ajour med de nyeste regler for opsætning af solceller og står klar til at hjælpe dig med at finde det rette anlæg, som matcher dine behov og forventninger. Vores specialister hjælper desuden med at finde den bedste placering til anlægget, så du får den optimale effektivitet ud af dit nye solcelleanlæg.

Vores montører vil efterfølgende udføre forarbejdet og montere beslag og solpaneler på f.eks. dit tag. Elektrikerne sørger herefter for tilslutning til solcelleinverter samt eksisterende elmåler og registreringen til energistyrelsen. Når dit nye solcelleanlæg er registreret hos energistyrelsen, kan du begynde at tjene penge på overskydende strøm. Der afregnes på timebasis og du får penge for den overproduktion, som sendes tilbage på elnettet.
Få et tilbud
billede af solpaneler

Hvorfor et solcelleanlæg?

4 gode grunde til at investere i et solcelleanlæg

1

Du sparer penge på elregningen

En investering i et solcelleanlæg vil spare dig for mange penge på din elregning, som fra dag 1 bliver mindre grundet din egenproduktion af strøm.
2

Du kan sælge overskydende strøm

Overproduktion af strøm sælges til elnettet og du tjener penge på den strøm du ikke selv bruger. Du har mulighed for at tjene op til 7.000 kr. skattefrit om året.
3

Miljøvenlig løsning

Prisen på fossile brændstoffer har de sidste par år været markant stigende og det samme har en øget klimabevidsthed. Med et solcelleanlæg kan du skrue ned for dit CO2-udslip og dit behov for at bruge dyre fossile brændstoffer. Et solcelleanlæg er derfor en rigtig bæredygtig måde at producere energi til din bolig på.
4

Din bolig kan stige i værdi og få en bedre energimærkning ved salg

Undersøgelser viser at huse med solcelleanlæg ofte er nemmere at sælge end huse uden solceller. Dette kan skyldes at mange ser fordele i forhold til miljøvenlighed og besparelser på dyre elregninger. I gennemsnit er salgsprisen på huse med solcelleanlæg højere og du opnår en bedre energimærkning, som samlet set gør din bolig mere attraktiv.

Få et uforpligtende tilbud på et solcelleanlæg i dag

Hvis du er interesseret i at høre mere om solcelleanlæg, eller har andre spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vores specialister står klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.
Her kan du finde os

Elektriker i Odsherred og Holbæk området

Vores autoriserede elektrikere dækker hele Odsherred, Holbæk og omegn og er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
Afdelinger
Odsherred
Håndværkervangen 2
4550 Asnæs
København
Naverland 22
2600 Glostrup
Pink flueben

Asnæs

Pink flueben

Egebjerg

Pink flueben

Ellinge Lyng

Pink flueben

Fårevejle

Pink flueben

Gislinge

Pink flueben

Grevinge

Pink flueben

Hagested

Pink flueben

Herrestrup

Pink flueben

Holbæk

Pink flueben

Højby

Pink flueben

Hørve

Pink flueben

Jyderup

Pink flueben

Klint

Pink flueben

Knabstrup

Pink flueben

Kundby

Pink flueben

Mørkøv

Pink flueben

Nørre Asmindrup

Pink flueben

Nykøbing Sjælland

Pink flueben

Nyrup

Pink flueben

Rørvig

Pink flueben

Stetstrup

Pink flueben

Store Merløse

Pink flueben

Svinninge

Pink flueben

Tølløse

Pink flueben

Tuse Næs

Pink flueben

Ugerløse

Pink flueben

Undløse

Pink flueben

Vig

Pink flueben

Vipperød