EL-TEKNIK grafik
Elektriker undersøger elskab

Specialister i kontrol og styringsenheder

Hos LH-Elteknik løser vi de fleste opgaver inden for kontrol og styringsenheder, herunder installation og service.

Vi tilbyder individuelle løsninger inden for bygningsautomatik – vi har mange års erfaring og har blandt andet beskæftiget os med automatikopgaver i f.eks. administrationsbygninger, institutioner og private hjem.

Kontrol og styringsenheder

Vi hjælper med alt fra service til installation

Vores løsninger for bygningsautomatik er med til at sikre en højere energieffektivitet, lavere driftsomkostninger, bedre indeklima, større komfort, sikkerhed og fleksibilitet. Er du nysgerrig på, hvordan kontrol og styringsenheder samt bygningsautomatik kan hjælpe dig? Nedenunder kan du læse yderligere information om dine muligheder for bygningsautomatik. Du er desuden altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på kontrol og styringsenheder.
Få et tilbud

Vi tilbyder forskellige typer af kontrol og styringsenheder

ABDL, eller Automatisk Branddørslukning, er et anlæg som benyttes for at mindske brandspredning. Med et ABDL-anlæg har du mulighed for at holde branddøre og porte åbne, hvilket giver dig mere fleksibilitet i hverdagen. I tilfælde af brand og/eller røg udvikling vil røgdetektorerne aktivere den automatiske lukkefunktion og dine branddøre lukkes. Dette øger sikkerheden for dine medarbejdere samt mindsker risikoen for yderligere brandspredning.

ABA-anlæg

AIA, eller Automatisk Indbrudsalarm, er med til at sikre værdier og skabe tryghed for dig og din virksomhed. Ved tilfælde af registeret aktivitet på overvåget område vil din alarm automatisk aktiveres og relevante kontaktpersoner informeres, herunder vagt og politi. Et AIA skal ses som et supplement til en samlet sikringsløsning, og det anbefales derfor, at du får foretaget en sikkerhedsvurdering af døre, låse og vinduer mm., så er du rustet bedst muligt når uheldet er ude.

ABA-anlæg

ABA-anlæg eller automatisk brandalarm, er med til at minimere alvorlige skader på inventar og øger den generelle sikkerhed på arbejdspladsen. Ved tilfælde af alarm bliver brandvæsnet automatisk tilkaldt, hvilket sikrer dig en hurtig reaktion. Anlægget består af røg og termodetektorer, der kan registrere røg og/eller varmeudvikling. Anlægget aktiveres automatisk ved røg, eller hvis en overvåget maskine overstiger sine normale temperaturer. Med dette er det muligt at forhindre en brand før den opstår, og samlet set kan det minimere skade på inventar samt medfører en øget sikkerhed for dine medarbejdere.

ABA-anlæg

CTS står for Central Tilstandskontrol og Styring. Anlægget kan håndtere forskellige styringsopgaver, herunder styring af lys, varme og ventilation. Med CTS kan du foretage en mere intelligent styring som sikrer dig et bedre og mere effektivt energiforbrug samt indeklima. Det er muligt at brugerdefinere systemet så det matcher dine behov. Systemet betjenes og reguleres nemt via computer eller smartphone.

CTS-anlæg

KNX er bygningsautomatik, der gør hverdagen nemmere. Med et KNX-system er det muligt for dig at styre blandt andet belysning, opvarmning, skodder, ventilation, overvågning og meget mere. KNX samler alt din styring et sted og giver desuden øget effektivitet og optimering af dit energiforbrug. Dette vil i sidste ende give dig et mindre energiforbrug, hvilket afspejler sig positivt på din energiregning.

KNX-styring

IHC står for Intelligence House Control. Med IHC kan du sikre optimal styring af blandt andet varme, lys og alarmsystemer. Her er det muligt at brugerdefinere indstillinger, så det passer til dine behov. Du kan f.eks. lave forskellige timer indstillinger mm. Alt dette gøres fra din smartphone eller computer. Systemet er nemt at udvide i takt med, at du får mere bygningsautomatik.

IHC Wireless

Vi er din lokale forhandler af Sonos, vi har et bredt udvalg af forskellige Sonos højtalere og står blandt andet for indbygning af dine højtalere. Sonos højtalere har exceptionel god lyd og kan desuden bruges som styringsenhed af blandt andet lys og er derfor en oplagt mulighed, hvis du både ønsker god lyd og en simpel Smart Home-løsning.

Sonos

Få et tilbud
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross