EL-TEKNIK grafik

CTS-anlæg – energioptimering i din virksomhed

Med et CTS-anlæg i din virksomhed får du mulighed for fuldt ud at styre og regulere din virksomheds varme, lys og ventilationsanlæg optimalt, med mindst mulige energiforbrug, samt styre adgang til bygninger i virksomheden. Med CTS udnytter du energiforbruget optimalt og får bedre udbytte af alle de ressourcer, der bruges i dagligdagen. Udover bedre udnyttelse af energien, giver løsningen samtidig et bedre indeklima, hvilket gavner dine medarbejdere og kan optimere deres præstationsevner.

Hvad er et CTS-anlæg

CTS står for; Central Tilstandskontrol og Styring

Anlægget er bygget af centraler som kobles til netværket. Systemet kan programmeres til at håndtere forskellige styringsopgaver, som f.eks. temperaturmålere, energimålere, adgangskontrol og lysstyring (KNX). Med et CTS-anlæg bliver det muligt at styre og overvåge forskellige installationer i virksomheden via din PC, tablet eller mobil, og du får et grafisk overblik over alle de tilkoblede enheder.
Få et tilbud

Energibesparelser med CTS-anlæg

Softwaren giver dig mulighed for at brugerdefinere styringen af blandt andet varme, ventilation og lys. Samlet set kan en effektivisering af virksomhedens energiforbrug skabe vigtige energibesparelser, sammen med et godt indeklima. Med CTS-styring er det f.eks. muligt at sætte systemet op, så der automatisk skrues ned for varme, ventilation og slukkes for lyset, når den sidste medarbejder forlader bygningen. Dagen efter kan systemet indstilles, så der skrues op igen, og lyset tændes på et defineret tidspunkt. På denne måde er du sikret, at I ikke bruger unødige penge på energi efter lukketid, i weekender og ferier, samtidig med at du får fuld kontrol, overvågning og styring af alle jeres energiressourcer.
Kontakt os i dag

Overvejer du CTS-styring?

Hvis du overvejer at investere i et CTS-anlæg, har vi hos LH-Elteknik mange års erfaring med opsætning af forskellige styringsenheder, herunder Trend CTS, som vi forhandler. Vi står klar til at hjælpe dig trygt gennem hele processen. Igennem tæt dialog med vores CTS-teknikker, skræddersyer vi en perfekt tilpasset løsning, der matcher dit eller virksomhens behov.
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross