EL-TEKNIK grafik

KNX – fremtidens bygningsautomatik

KNX er en bygningsautomatik, der kan løse alle styrings- og automatiseringsopgaver i bygninger, som f.eks. lys, varme, ventilation, alarm, overvågning, solafskærmning, skodder m.m. Med en KNX-installation kan du samle styringen af alle disse ét enkelt sted. Du har mulighed for at tilgå styringen af alle bygningens elinstallationer fra din pc, smartphone eller tablet, hvor du besidder den fulde kontrol over din bygningsautomatik. Du kan samtidig følge med i energiforbruget, og justere de forskellige værdier efter behov.

Hvorfor KNX?

KNX-styring giver fleksibilitet og energibesparelser

Med KNX har du mulighed for optimering og fleksibilitet i form af nem regulering af lys, varme, ventilation mv. Du får en mere effektiv energianvendelse, hvilket resulterer i et lavere energiforbrug og en økonomisk besparelse. KNX hjælper dig med at tidsindstille dine energikilder, så de kun benyttes, når der er brug for dem. Det kunne f.eks. være, at du ikke har brug for varme i bygningen om natten eller i weekender. Dette kan du tidsindstille med KNX, så dine varmekilder kun varmer, når du ønsker det.
Få et tilbud

KNX-installation – er den smarte løsning

KNX-installation tilpasser sig efter vejrforhold. Hvis solen skinner ind ad vinduerne og giver varme og lys, så skruer anlægget ned for disse. KNX er altså en intelligent løsning, som giver dig stor fleksibilitet samt et mere effektivt energiforbrug, som gavner både klima og økonomi. Udover et effektivt energiforbrug gør KNX din hverdag nemmere, da du kan samle din automatik ét sted. Du behøver ikke at benytte flere løsninger, hver gang du skal regulere ting som alarmer, skodder, lys, varme mm. Systemet er derfor glimrende, da du hele tiden kan tilkoble nye automatikker på og samle din styring ét sted.
Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på KNX

Er du nysgerrig på, hvordan du kan effektivisere din styring og opnå energibesparelse? Vi udarbejder et uforpligtende tilbud på KNX, baseret på dine behov og ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan KNX kan hjælpe dig med en effektiv centralstyring.
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross