EL-TEKNIK grafik

Elektriker døgnvagt i Odsherred, Holbæk, Kalundborg og København

LH-Elteknik er din lokale elektriker døgnvagt, vi har lang erfaring med akut døgnservice i Odsherred, Holbæk, Kalundborg og København. Det anbefales derfor altid, at du ringer til os hvis du er i tvivl om hvorvidt en opgave er akut. Vores akut elektriker holder hovedet koldt i de mest kritiske situationer, og vi kan derfor hurtigt vurdere om dit problem er akut og kræver et eftersyn af vores elektriker. Har du mulige akutte el problemer? Så kontakt os med det samme.

Akutte el problemer?

Kontroller disse inden du ringer til vores elektriker døgnvagt

Mangler du strøm i din bolig eller virksomhed? Det første du skal gøre, er at tjekke på din tavle om der muligvis er sprunget en sikring. Hvis dette ikke er tilfældet, anbefales det, at du kontakter dit forsyningsselskab. Her kan forsyningsselskabet informerer dig om, hvorvidt der er strømsvigt i dit område. Er dette ikke tilfældet er der muligvis noget galt med dine elinstallationer, du kan derfor have brug for vores elektriker døgnvagt. Vores elektriker døgnvagt står klar med råd og vejledning og prøver at hjælpe dig med at løse problemet over telefon. Hvis dette ikke er muligt, rykker vores akut elektriker gerne ud til dig.
Få et tilbud

Elektriker døgnvagt

Vores akut elektriker kan blandt andet tilkaldes hvis du oplever:

Pink flueben

Strømmen afbrydes som følge af vandskader, stormskader eller brandskader

Pink flueben

Du har en strømafbrydelse, som ikke skyldes problemer ifm. forsyningsselskabet

Pink flueben

Dele af din ejendom står uden strøm

nærbillede af Elektriker der kigger i sin firmabil

Vi sørger for opsætning af generator og varmeblæser

Hvis du er uheldig og kommer ud for en akut situation som medfører strømsvigt i større eller mindre dele af din bolig eller virksomhed, er det ikke altid vi har mulighed for at fikse problemet på stedet, dette gør sig blandt andet gældende for mere omfattende skader. Det betyder selvfølgelig ikke, at du skal stå uden strøm og varme i mellemtiden. LH-Elteknik sørger for at opsætte generatorer og varmeblæsere, så du generes mindst muligt af situationen, mens dit problem udbedres.
Få et tilbud

Du kan ringe til vores elektriker døgnvagt 24/7

Vores akut elektriker står klar til at hjælpe dig i alle døgnets 24 timer. Vi har lang erfaring med akutte opgaver og er derfor det oplagte bud på din hjælp. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for en akut elektriker, så ring til os.
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross