EL-TEKNIK grafik

ABA-anlæg – forebygger brand

LH-Elteknik beskytter din virksomhed mod brandfare med avancerede ABA-anlæg. Disse anlæg sikrer hurtig reaktion og minimerer skader, øger sikkerheden på din arbejdsplads. Som specialister på Sjælland tilbyder vi kompetent opsætning og vedligeholdelse af dine sikringsanlæg. Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan optimere din virksomheds brandsikring.

Effektiv Brandbeskyttelse med ABA-anlæg

Automatisk alarm og hurtig udrykning for at reducere skader

En brand i din virksomhed kan have alvorlige konsekvenser for dine medarbejdere og dit inventar. Et ABA-anlæg kan minimere alvorlige skader på inventar og højne sikkerheden på arbejdspladsen. Et ABA-anlæg har røg- og/eller termodetektorer, som registrerer røg eller varmeudvikling, og automatisk alarmerer dig og dine medarbejdere i tilfælde af brand.


Et ABA-anlæg vil automatisk tilkalde brandvæsnet, når alarmen aktiveres. Derfor er du sikret hurtig udrykning, hvis uheldet skulle være ude. ABA-anlægget kan tilkobles bestemte maskiner eller installationer, hvor der er særlig høj risiko for brand. Her vil anlægget sikre dig, at visse temperaturer ikke overstiges. Hvis disse temperaturer overstiges, aktiveres alarmen og dette kan være med til at forhindre en brand, inden den opstår og spare dig for mulig skade på inventar og medarbejdere.

Få et tilbud

LH-Elteknik er din lokale leverandør af ABA-anlæg

Går du med tankerne om et ABA-anlæg? Så er du i trygge hænder hos LH-Elteknik. Vi er din lokale leverandør på Sjælland med lang erfaring i opsætning af diverse sikringsenheder, herunder automatisk brandalarm. Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med en individuel sikringsløsning.

Har du spørgsmål til hvordan og hvorvidt et ABA-anlæg kan hjælpe dig og din virksomhed, om vores ABA-systemer kan integreres med dine nuværende sikringsenheder eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at kontakte os – vi står klar til at hjælpe dig i mål.
Kontakt os i dag

Vi servicerer dit ABA-anlæg

Vi er specialister i service og vedligeholdelse af dit ABA-anlæg. Vores dygtige teknikere sikrer, at dit anlæg altid er i overensstemmelse med gældende lovkrav gennem grundig testning og udskiftning af defekte dele. Vores mål er din tryghed, og vi garanterer et fejlfrit anlæg efter hver service. Interesseret i vores ABA-anlægsservice? Kontakt os for at høre, hvordan vi kan optimere din brandsikring med en serviceaftale. Vi tilbyder også uforpligtende tilbud.
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross