EL-TEKNIK grafik

ABA-anlæg – forebygger brand

Øg sikkerheden i din virksomhed med LH-Elteknik's ABDL-anlæg, et effektivt middel til at forhindre brandspredning. Med dette system lukkes branddøre automatisk under brand, beskyttende dine værdier og medarbejdere. Vi tilbyder også vedligeholdelse for at sikre, at anlægget altid fungerer optimalt. Ønsker du at lære mere? Kontakt os for et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning om, hvordan ABDL kan styrke sikkerheden i din virksomhed.

Effektiv Branddørslukning med ABDL-anlæg

Automatisk branddørslukning for at mindske spredning

ABDL står for Automatisk Branddørslukning og er et anlæg, som anvendes for at mindske brandspredning. Branddøre må aldrig holdes åbne med f.eks. en dørstopper, men dette kan af praktiske årsager ikke altid undgås. Med et ABDL-anlæg installeret har du mulighed for at holde dine branddøre åbne. I tilfælde af brand, vil systemet automatisk lukke branddøre og porte, for at sikre, at branden ikke spreder sig.

Ved tilfælde af alarm er det stadig muligt at bruge de lukkede døre som eventuel flugtvej. Et ABDL-anlæg er et oplagt supplement til dit ABA-system. Et ABDL-anlæg sikrer, at alle branddøre i din virksomhed lukkes automatisk i tilfælde af røg eller brandudvikling. Mindskning af brandspredning kan være altafgørende for at sikre dit inventar og dine medarbejdere, når uheldet er ude. Et ABDL-anlæg kan mindske risikoen for, at branden spreder sig til store dele af din virksomhed, hvilket er med til at højne sikkerheden i din bygning.
Pink flueben

Betjeningscentral til styring af systemet

Pink flueben

Røgdetektorer

Pink flueben

Automatisk dørlukker

Få et tilbud

Vi servicerer dit ABDL-anlæg

Efter dit ABDL-anlæg er sat op, er det for din sikkerheds skyld altafgørende, at anlægget altid virker som det skal, derfor skal den driftsansvarlige foretage funktionsafprøvning hver 3. måned. Hvert år foretages ligeledes et serviceeftersyn af anlægget for at sikre, at dit anlæg virker efter forskrifterne.

Hos LH-Elteknik står vores autoriserede elinstallatører for at servicere dit anlæg, som sikrer dig at dit ABDL-anlæg altid er sikkert og virker upåklageligt. Kontakt os og få en serviceaftale på dit ABDL-anlæg.
Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på ABDL

Ønsker du at høre mere om, hvordan et ABDL-anlæg kan hjælpe dig med at højne sikkerheden i din virksomhed? Vi står klar med et uforpligtende tilbud til dig, baseret på dine behov. Hos LH-Elteknik tager vi et individuelt kig på din specifikke situation, herunder hvilke styringsenheder du i forvejen har, og det eventuelle sammenspil med ABDL-anlægget.
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross