EL-TEKNIK grafik

IHC Wireless – din Smart Home-løsning

IHC er en af vores Smart Home-løsninger og står for, Intelligence House Control. Her får du en intelligent styringsenhed med mange muligheder for automatisering af blandt andet lys og varme. Med IHC kan du styre dit hjem digitalt, også når du er på farten. Som varmestyring kan du indstille din IHC til at reagere forskelligt, alt efter om du er hjemme, ude af huset eller på ferie. Dette giver dig en fleksibel og effektiv varmestyring med mulighed for besparelser på varmeregningen.

IHC Wireless

Giver dig mulighed for lysstyring derhjemme

Hvis du f.eks. ofte dæmper lyset om aftenen, kan du lave en automatisk indstilling til dette. Er du på ferie og ønsker øget tryghed, kan du indstille lyset til at tænde på et defineret tidspunkt og slukke igen senere. Lyset kan fuldstændig tilpasses efter dine personlige behov og præferencer.

Det er samtidig muligt at integrere dine sikkerhedssystemer til din IHC, som f.eks. alarmen og skabe mere tryghed. IHC-software kan sættes op, så alle lys i dit hus blinker ved alarm, dette skaber øget opmærksomhed fra naboer og mere stress hos indbrudstyve.
Få et tilbud

Fordele ved IHC Wireless

Pink flueben

Styring af varme – sikrer effektivt energiforbrug og giver besparelser

Pink flueben

Styring af lys – installationer efter dine ønsker og behov

Pink flueben

Giver større sikkerhed mod bl.a. indbrud og brand

Pink flueben

IHC kan let udvides i takt med, at du ønsker mere automatiseret styring

Pink flueben

Betjenes nemt fra smartphone, IPad eller computer

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på IHC Wireless

Vi er med dig igennem processen fra start til slut og sørger for, at du er sat godt ind i dit IHC Wireless system, så du er tryg ved systemet fra første dag og opnår den effektivitet, fleksibilitet og energioptimering, som IHC kan tilbyde. Kontakt os i dag, hvis du har spørgsmål eller få et uforpligtende tilbud på IHC.
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross