EL-TEKNIK grafik

Sonos – LH-Elteknik er din lokale forhandler

Vi har et bredt udvalg af Sonos højtalere, blandt andet den populære og kompakte højtaler Sonos One, den kraftfulde Sonos Play 5, de diskrete Sonos indbygningshøjtalere og meget mere.

Sonos lydsystem

Sonos er designet og udviklet til lyd elskeren

Sonos er et enestående lydsystem, som du nemt og hurtigt kan udvide i takt med, at du får flere højtalere. Systemet har et nemt setup, hvor det er muligt for dig at forbinde flere højtalere via Wi-Fi og koble dem sammen, så de virker som ét lydsystem.

Dit system betjenes nemt og hurtigt fra din smartphone, computer eller IPad. Du kan høre podcasts, radio og streame musik fra dine yndlingsplatforme som f.eks. Spotify, YouTube Musik og Sound Cloud. Med et Sonos lydsystem er din yndlingsmusik altid kun få klik væk.

Få et tilbud

Få biograflyd i hjemmet

Sonos er kendt for sin ekstremt høje lydkvalitet. Derfor har du med et Sonos Sound system også mulighed for at forkæle dig selv og få biograflyd direkte ind i stuen. Med Sonos kan du tage dine film og musikoplevelser til nye højder. Den høje lydkvalitet er kun en af mange gode fordele, du kan opnå ved investering i Sonos højtalere.

Fordele ved Sonos

Pink flueben

Fleksibilitet - nemt at udvide dit system med nye højtalere

Pink flueben

Formidabel lydkvalitet

Pink flueben

Nem betjening

Pink flueben

Diskret

Pink flueben

Lækkert design

Kontakt os i dag

Få indbygget dine Sonos Højtalere – og slip for kabler

Et lydsystem behøver ikke være lig med store upraktiske højtalere og fritlæggende kabler. Vi sørger for at integrere dit Sonos lydsystem så diskret, som overhovedet muligt. Dette indebærer blandt andet indbygning af højtalere og fjernelse af synlige kabler, så de f.eks. føres ind igennem vægge eller lofter. På den måde er du sikret et rent og stilfuldt look, uden at gå på kompromis med kvaliteten af din lyd.
Få et tilbud

Kontakt os og hør mere om mulighederne med Sonos

Ønsker du et nyt Sonos lydsystem eller at få udvidet et eksisterende, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud til dig – baseret på dine ønsker og behov.
Her kan du finde os

Vi er din lokale elektriker – tæt på dig

Vores autoriserede elektrikere dækker Kalundborg, Købehavn, Odsherred og Holbæk – vi er klar til at hjælpe dig i mål med din næste opgave.
cross